Преди години Елена Паришева нашумя със собствения си талант и творчество, но

...
Преди години Елена Паришева нашумя със собствения си талант и творчество, но
Коментари Харесай

Само в "ШОУ"! Покъртителни разкрития от бурното минало на Елена Паришева!

Преди години Елена Паришева нашумя със личния си гений и творчество, само че откогато избра да остави своя път, с цел да последва този на обичания си – футболиста Ивелин Попов, я назовават „ дамата на Попето “, а не певицата Елена, написа в. " Шоу ". Феновете й към момента се надяват скрито тя да се завърне на сцената. За кариерата си е разказвала много, само че за детството си съвсем не е говорила. Ето забавни фрагменти от него:

Елена Паришева е родена на 2 август 1984 г в Троян. Има двама братя – Емил и Пламен. Интересното е, че до третия месец се е казвала Илияна, тъй като е родена на Илинден. Майката на татко й отсякла: „ Не! Трябва да носи моето име “, подчинена на традициите, че детето би трябвало да се кръщава на бабата.

До 6-годишна възраст живее в Троян, само че съвсем няма мемоари от този интервал. Съществената част от детството й минава в Козловец. Брат й Емил е с 5 години по-малък от нея, а Пламен е от първия брак на татко й и е по-голям от Елена с 12 години. Когато дребният тероризирал някогашната певица, огромният го връзвал за едно дърво и го карал да се извинява. Емил постоянно я биел, както и гаджетата й.

Но най-лошото й пребиване е с дървена лагерница. С брат й са се спускали по един хълм. При едно от спусканията тя по този начин се пребила, че цялата е била в рани и свиреп ожулвания. Една седмица е лежала, до момента в който се възвърне.

Паришева не си поплювала и тя самата е скачала на пердах. Между махалите в Козловец е имало вражди. В нощните заведения се гледали на погрешно, което по-късно прекосявало в женски наплив, в който и тя се включвала интензивно, с цел да не съобщи компанията си.

ОЩЕ СКАНДАЛНИ СВЕТСКИ НОВИНИ ЧЕТЕТЕ В НОВИЯ БРОЙ НА " ШОУ ", КОЙТО ВЕЧЕ Е НА ПАЗАРА

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР